Video: Tapparan livelähetys lähti koomisesti laukalle – juontaja ja studiovieras Tuukka Mäntylä repeilivät huolella

Juha Kivelä & Tuukka Mäntylä Tappara Kiveslive / Pallomeri.net

Tapparan tuottama livestudio karkasi koomisesti lapasesta, kun Tuukka Mäntylä polkaisi vitsin, jonka myötä homma oli mennä läskiksi.

Tappara tuottaa monen muun liigaseuran tavoin kotiotteluistaan livestudioita kompensoidakseen kannattajilleen vallitsevaa tilannetta, jolloin heitä ei katsomoon voi ottaa.

Lauantain liigakierroksella Tappara kaatoi Jukurit kotonaan 3-0 ja ottelusta tuotetun Kirvesliven jälkipelilt saivat huvittavan käänteen, kun juontaja Juha Kivelä ja asiantuntijavieras Tuukka Mäntylä puhuivat maalivahti Christian Heljangon antamasta haastattelusta.

Heljanko oli kertonut, että ”kotoa oli tullut jo painetta”, kun nollapelejä ei ollut tilille kertynyt. Kaksikko otti kommentiin kiinni huvittavin seurauksein.

– Kotoakin, kun alkaa tulla painetta, niin on parempi alkaa nollapelejä ottamaan, Kivelä totesi.

– Joo, se on ihan totta, että…ehkä huumorimielessä voisi todeta, että voi olla piparia tulossa, Mäntylä lohkaisi viitaten mahdollisiin sänkypuuhiin.

– Niin joulu…joulu lähestyy, Kivelä sai sanotuksi ennen kuin kesken seuraavan lauseen molempien pokeri petti totaalisesti.

Kaksikko yritti jatkossa vielä analysoida peliä vakavammalla otteella, mutta nauru jäi päälle ja palasi toistuvina aaltoina.

Tuukka Mäntylä polkaisee vitsin, jonka myötä Tapparan Kirvesliven loppu karkaa lapasesta:

Katso myös: Video: Jesse Ylönen teki oman maalin – merkittiin Ville Heinolan AHL-uran avausmaaliksi


Pelaajat:
Joukkueet: