IL: TUTOn A-juniori menetti tajuntansa vaihtopenkillä – TUTO-valmentaja latoi kovaa tekstiä tuomareista: “Aivan v*tun pettynyt”

TUTOn Nuorten

Sportin ja TUTOn välisessä A-nuorten ottelussa koettiin dramaattisia hetkiä, kun vierasjoukkueen kapteeni menetti tajuntansa vaihtopenkillä.

TUTO-kapteeni oli hetkeä aikaisemmin lentänyt rajusti laitaan päin, mutta tuosta ei rangaistuksia vihelletty. Nuorukainen pääsi kuitenkin luistelemaan omin jaloin vaihtopenkille, jossa käynnistyi pelottava tapahtumaketju.

– Turnauksethan ovat perinteisesti tuomaritoiminnaltaan täysin luokattomia. Jos ajattelee jo lauantainkin peliä, missä neljä tuomaria ei näe, että pelaajaltamme menee nenä sisään ja tulee aivotärähdys, on se uskomatonta. Pelin lopputuloksilla ei ole mitään väliä, jos pelaajien terveydestä ei välitetä, TUTOn A-nuorten päävalmentaja Elmo Aittola totesi IL:n haastattelussa.

Mainos alkaa:

Tuomaristo ei suostunut viheltämään heti peliä poikki, vaikka vierasjoukkueen penkki huusi ja viuhtoi, että heidän pelaaja on tajuttomana. Lopulta tilanne eteni siihen pisteeseen, että Aittola heitti fläppitaulunsa jäälle, jotta peli saatiin keskeytettyä. Tästä tuomaristo muisti Aittolaa ulosajolla.

– On anteeksiantamatonta, että mennään tähän pisteeseen. Tästä vastaa vain yksi henkilö, ja hän on huippusarjapäällikkö, erotuomarikouluttaja Harri Ahola. Olisi mielenkiintoista kuulla hänen näkemyksensä koko viikonlopun tapahtumiin. Olen tähän menoon aivan vitun pettynyt ja saatanan surullinen, Aittola kiehui IL:lle.

Aittola ei osannut haastattelun aikana sanoa vielä tarkempaa tietoa loukkaantuneen pelaajansa tilasta.

Asiasta uutisoi Iltalehti