Järkyttävä loppu Turkin liigan ottelulle – tuomari pahoinpideltiin brutaalisti

turkin liigan

Turkin liigan ottelu Ankaragücün ja Rizesporin välillä sai järkyttävän päätöksen, kun ottelun tuomaria lyötiin ja potkittiin.

Ankaragücü kohtasi Turkin Super Ligissä Rizesporin, ja ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Lisäajalla syntynyt Rizesporin tasoitusmaali kuumensi tunteita pahasti, ja kun tuomari Halil Umut Meler vihelsi ottelun päättyneeksi, kentällä läikkyi pahasti yli.

Ankaragücün seurajohto ryntäsi vihaisena Meleriä kohti, ja seurapomo Faruk Koca löi tuomaria suoraan kasvoihin. Meler kaatui iskun voimasta maahan, ja kaksi henkilöä potki vielä tätä rajusti keskivartaloon.

Mainos alkaa:

Turkin oikeusministeri Yunus Paksoy kertoi ottelun jälkeen X:ssä, että syyttäjänvirasto on käynnistänyt tapauksesta tutkinnan.

Sairaalaan joutuneella Melerillä on kasvoissaan pieni murtuma. Turkkilaismedian mukaan tuomari pääsee kotiin tiistaina.

Kocaa ja Ankaragücüa odottavat hyvin suuret rangaistukset. Koca pidätettiin tiistaiaamuna. Turkin jalkapalloliitto ilmoitti myöhään maanantai-iltana asettaneensa maan jalkapallosarjat toistaiseksi tauolle. Jalkapalloliitto kuvasi illan tapahtumia koko maanlaajuiseksi häpeäksi.

– Asianomainen seura, sen omistaja ja edustajat ja kaikki Melerin pahoinpitelyyn liittyvät ihmiset saavat kovimmat mahdolliset rangaistukset, Turkin jalkapalloliitto kertoi X:ssä.

Tuomari pahoinpideltiin Turkin liigan ottelun jälkeen:

Katso myös: Jose Mourinho antoi salaisia ohjeita maalivahdilleen – käytti pallopoikaa viestinviejänä


Joukkueet: ,