Video: Turkin alasarjassa koettiin uskomatonta draamaa – maalivahti lensi suihkuun rankkaritorjunnan jälkeen ja puolustaja joutui maaliin

Video: Turkin alasarjassa koettiin uskomatonta draamaa – maalivahti lensi suihkuun rankkaritorjunnan jälkeen ja puolustaja joutui maaliin

Turkin alasarjassa nähtiin tapahtumaketju, jollaista tuskin on koskaan aikaisemmin nähty koko futishistoriassa. Tästä ei ainakaan draamaa puuttunut.

Utas Usaksporin ja Ergene Velimesen välinen ottelu sai eeppisen lopun, kun vierasjoukkue pääsi hakemaan kavennusta rankkarista. Isäntien maalivahti Ersin Aydin kuitenkin nappasi rankkarin kiinni. Mies oli kuitenkin liikahtanut vastaan liian aikaisin, joten tuomari uusi rankkarin ja palkitsi Aydinin keltaisella kortilla.

Uusinnassa koettiin aivan identtinen lopputulos, sillä Aydin torjui rankkarin, mutta liikahti jälleen liian aikaisin viivalta. Näin ollen tuomari nosti toisen keltaisen kortin ja ajoi Aydinin suihkun puolelle.

Utas Usakspor oli käyttänyt kaikki vaihtonsa, joten tolppien väliin joutui puolustaja Levent Aktug. Aktug oli oppinut Aydinin virheistä, koska puolustaja ei liikahtanut vastaan ennenaikaisesti. Sen sijaan rankkari jäi upeasti kiinni alakulmasta.

Kotijoukkue juhlikin värikkäiden vaiheiden jälkeen lopulta 2-0-voittoa.

Turkin alasarjassa koettiin huimaa draamaa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut