Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Eurofutista sekä KHL-lätkää lapuille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Tuplausta jatketaan tiistaina kahden lapun voimin. Kakkospäivän vetovihjeet sisältävät futista Euroopan pelikentiltä, sekä jääkiekkoa KHL:n toimittamana.

Pelikuponki 1:

Dynamo Moskova – HK Sotshi

Dynamo on ollut tällä kaudella odotetun vahva, ja tänään se voi voitolla kiilata itsensä SKA Pietarin ja CSKA Moskovan ohi Läntisen konferenssin kärkipaikalle.

Sotshin pari viikkoa sitten tekemä pienimuotoinen vieraskiertue ei joukkuetta mairitellut, sillä ensin se kävi ottamassa Salavat Ufalta 5-0 kuokkaan, minkä jälkeen Barys oli parempi lukemin 5-2.

Dynamo -1 on valintamme illan matsiin.

Avangard Omsk – Torpedo

Torpedo on painellut viime aikoina ihan mukavassa vireessä, mutta se ei muuta sitä faktaa, että Omsk lähtee tähän iltaan selvänä ennakkosuosikkina.

Lapulle riittää kuitenkin todella maltillinen kerroin, ja sellainen saadaan kotijoukkueen yli 1,5 maalin kera.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Genoa – Atalanta

Genoa on kerännyt 18 ottelusta vain 10 pistettä. Tilillä onkin vasta yksi voitto, joten kausi on ollut katastrofaalinen. Atalanta on puolestaan sarjassa neljäntenä eikä eroa kärkeen ole kuin kuusi pistettä. Atalanta on hävinnyt tällä kaudella vasta kolmesti, mistä viimeisin tuli edellisessä pelissä. Nyt joukkue on täynnä tarmoa ja palaa voittojen tielle.

Sevilla – Barcelona

Sevilla on La Ligassa toisena eikä joukkue ole hävinnyt ainuttakaan ottelua kotikentällä vielä tällä kaudella. Nyt vieraaksi saapuva Barcelona on ollut todella iso pettymys tällä kaudella. Blaugrana on pystynyt voittamaan vieraissa vain yhden pelin. Joukkueiden välinen ero sarjassa on 10 pistettä Sevillan hyväksi. Tähän valitaan kohteeksi 1X.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!