Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futiskohteilla startataan uusi viikko!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi sekalaisesta futiskattauksesta, sillä lapuille mahtui kohteita Suomen Ykkösestä aina Eurooppa-liigaan asti.

Pelikuponki 1:

SJK Akatemia – MP

Ykkösessä pelaava SJK Akatemia on vieläkin ilman kauden avausvoittoaan ja valitettavasti sarjataso on ollut nuorelle joukkueelle aivan liian kova. Tilannetta ei helpota se, että kokoonpano elää paljon ottelusta toiseen. MP on pelannut kelvollisesti viime aikoina ja tilille on tullut hyviä voittoja! Nyt olisi pakkovoiton paikka, mikäli haluaa elätellä toiveita yläsarjaan pääsystä. SJK Akatemia on kotikentälläkin valitettavasti vailla mahdollisuuksia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

Mainos alkaa

 

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

 

Pelikuponki 2:

HIFK – TPS

Kun ensimmäinen lappu paineltiin single-kohteen kera, koitetaankin toiselle lapulle hieman erilaista, kolmen kohteen taktiikkaa.

Ensimmäinen poiminta tulee Veikkausliigasta, jossa TPS matkaa HIFK:n vieraaksi. Turkulaisten alkukausi on ollut surkea, sillä seitsemästä ottelusta tilille on napsunut kuusi tappiota.

Edes Jonatan Johanssonin tulo valmentajaksi ei ainakaan välittömästi tuonut piristysruisketta, sillä kotiottelusta FC Honkaa vastaan tuloksena oli 0-2-tappio.

HIFK on neljästä viimeisestä ottelustaan napsinut kolme voittoa, joiden seuraksi tuli yksi tasuri. Lapulle valitaankin siis varman oloinen HIFK 1X.

Molde – Brann

Norjan mestarisuosikki #1 – Molde – isännöi illan ainoassa Eliteserienin ottelussa Brannia, joka ei juurikaan viime aikoina ole vakuuttanut. Joukkue on nimittäin onnistunut viidestä viimeisestä ottelustaan nappaamaan tasan kaksi sarjapistettä.

Ei ole nähtävillä mitään syytä, miksei Molde ottaisi tänään kolme sarjapistettä ja jatkaisi kuuden ottelun kotivoittoputkeaan (8, jos mukaan lasketaan myös harjoitusottelut). Molden voitto lapulle siis!

Manchester United – FC Kööpenhamina

Tässä Eurooppa-liigan puolivälierässä on tasan yksi ennakkosuosikki, ja se on Manchesterin punainen joukkue – siitäkin huolimatta, että ottelu pelataan neutraalilla maaperällä Saksan Kölnissä.

Sen pidemmittä puheitta isketäänkin siis Manchester Unitedin voitto täydentämään lapun. Kööpenhaminalaisten on venyttävä todelliseen ihmeeseen, mikäli sille jää muutakin kuin vain luu käteen.

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!