Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Illalle sekalainen kattaus Liigaa, KHL:ää ja Serie A:ta

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Illalle sekalainen kattaus Liigaa, KHL:ää ja Serie A:ta

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään kolmen eri sarjan puolelta, koska lapulle kaivettiin kohteet niin Liigasta, KHL:stä kuin Italian Serie A:stakin.

Pelikuponki 1:

TPS – HPK

Liigassa pelataan tänään yksi kamppailu, kun käytännössä playoff-junasta pudonnut TPS saa vieraakseen HPK:n, joka tavoittelee vielä pääsyä kuuden sakkiin. TPS:n ongelmat ovat olleet viime viikkoina lähes kokonaan puolustuspäässä, sillä maaleja joukkue on kyennyt tekemään, mutta pelejä on vaikea voittaa, jos omiin menee yli neljä maalia illasta toiseen. Maanantain ottelusta on varmasti luvassa melko ympäripyöreä taisto, joten lähdetään hakemaan maaleja lapulle. Valinta kohdistuu TPS:ään, joka on kotikaukalossa ihan kivasti osunut viime aikoina. Yli 1,5 maalia lukitaan kohteeksi.

AC Milan – Torino

AC Milan saa tänään vieraakseen Serie A:ssa Torinon, jonka kanssa se pelasi hetki sitten Cupin puolella 2-2-tasapelin. Nyt tavoitteena on varmasti voitto eikä se vaadi mitään suoranaista ihmettä, sillä vierasjoukkue on tällä hetkellä pahasti sekaisin. Omiin on mennyt viiden viime ottelun aikana peräti 18 maalia, joten se kertoo kaiken kriisistä. AC Milan on parantanut Zlatanin tulon myötä selvästi peliään, joten kotivoitto on tuloillaan. Laitetaan lapulle kohteeksi Milanin yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Dinamo Minsk – TsSKA Moskova

Dinamo Minskin kausi on ollut jo pitkään kesäloman odottamista, joten pelaajien suurin motivaatio on varmasti kaikessa muussa kuin tappiosta toiseen vaeltamisessa. TsSKA Moskova on tiukasti kiinni konferenssin voitossa, mutta SKA Pietari hengittää vain kolmen pisteen päässä, joten tappioihin ei ole varaa. Tasoero joukkueiden välillä on niin jäätävän suuri, että vierasjoukkue tulee latomaan taululle tylyt lukemat.

Dinamo Riika – Avtomobilist

Jos on ollut Minsk surullinen tapaus, niin Dinamo Riika on vielä pistänyt astetta paremmaksi. Joukkue onkin koko sarjan surkein joukkue, joten se kertonee kaiken siitä, kuinka tuskaista Riikassa on ollut. Avtomobilist kuuluu idän kärkijoukkueisiin, vaikka pelit ovatkin hieman tällä kaudella ailahdelleet. Materiaali on kuitenkin kova ja joukkueen tavoitteena on varmasti finaalipaikka. Tässäkin ottelussa vierailijat tulevat jylläämään voittoon.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut