Tuplaus on maalissa! Seitsemän päivän urakka kruunautui mahtavaan voittoon

Tuplaus on maalissa! Seitsemän päivän urakka kruunautui mahtavaan voittoon

Joka maanantaina käyntiin laittama tuplaus on vihdoin selvinnyt maaliin, kun viime viikolla kaikki seitsemän päivää osuivat nätisti kohteeseensa.

Tuplaus:

Päivä 1:

Maanantaina kohteiksi valittiin Venäjän voitto sekä Connor McDavidin osuma. Nyt jälkikäteen voidaankin viisastella, että oikeastaan urakka meinasi jäädä lähtöasemalle, sillä McDavidin osuma jäi varsinaisella peliajalla haaveeksi. Betsafella onneksi mukaan laskettiin myös jatkoaika, joka lopulta toi toivotun tuloksen, kun Kanadan supertähti painoi kiekon maaliin. Tätä ei vielä maanantaina sen suuremmin osattu arvostaa, mutta nyt asiaa pystyyn katsomaan hieman eri kantilta.

Päivä 2:

Myöskään 2. päivä ei mennyt helpoimman kaavan kautta, sillä Slovakia joutui erittäin tiukille Valko-Venäjän kanssa. Tilanne oli vielä yhdeksän minuuttia ennen loppua 4-3, mutta Slovakia ei luovuttanut. Joukkue käänsikin lopulta tappioaseman voitoksi ja nappasi 4-7-voiton.

Päivä 3:

Kolmas päivä ei sen sijaan tarjonnut jännitettävää, sillä Atlético Madrid nappasi vakuuttavan esityksen päätteeksi Eurooppa-liigan voiton ja takasi urakan venyvän jo neljänteen päivään.

Päivä 4:

Viime viikon torstaina lapulta löytyi jääkiekon puolivälierien kaksi ottelua, joissa luotettiin suosikkien maaleihin. Jännitys pysyi yllä päätöserään saakka, kunnes sekä USA että Kanada onnistuivat iskemään helpottavat kolmannet maalit. Näin ollen edessä oli viides päivä.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Päivä 5:

Perjantaihin lähdettiin Tanskan liigan ottelun turvin, missä vastakkain iskivät FC Kööpenhamina ja Midtjylland. Tuplaukselle alku oli jälleen täydellinen, sillä Midtjylland teki avausmaalin jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. FC Kööpenhamina aloitti tämän jälkeen aivan uskomattoman vyöryn, mutta isännät eivät saaneet palkintoa paikoistaan. Tämä saattoi olla jopa ratkaiseva tekijä, sillä vierasjoukkueen toinen maali nähtiin lopussa, kun ylihyökänneen Kööpenhaminan puolustus oli repaleisena.

Päivä 6:

Toiseksi viimeiseen päivään lähdettiin MM-välierän voimin, mihin lapulle lyötiin rohkeasti Ruotsin voittoa. Tre Kronor ei kuitenkaan pettänyt, vaan marssi MM-finaaliin suvereenilla 6-0-voitolla.

Päivä 7:

Legendaarisen seitsemännen päivän lapulta löytyi USA:n yli 2,5 maalia. Ennen ottelua luotto kohteeseen oli kova, sillä kertoimet olivat päivän mittaan laskeneet kuin aasin häntä. Itse ottelu ei kuitenkaan antanut mitään syytä luottoon, sillä kahden surffailujoukkueen välisessä matsissa kiekkoa lähinnä roiskittiin plekseihin. Ottelun loppuhetket kuitenkin tarjosivat sitä herkkua, jota tässä on odoteltu. Lopulta USA nappasi 4-1-voiton ja johdatti tuplauksen maaliin asti.

Voita matka Moskovan futisfinaaliin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut