Coolbetin Tuplaus-kampanjassa tällä viikolla hurja 8000 € pääpalkinto!

coolbetin coolbetilla tuplaus / Pallomeri.net
coolbetin coolbetilla tuplaus / Pallomeri.net

Coolbetin viikoittaisen Tuplaus-kampanjan pääpalkinto on noussut jo huimaavaan 8000 euroon! Meneekö jackpot jakoon jo tällä viikolla?

Tuplauksen idea on varmasti kaikille vedonlyöjille jokseenkin tuttu, sillä Coolbetin tuplauksen suosio on sen verran järisyttävä, että moni on joskus ainakin kokeillut tuplaamista.

Coolbetilla normaalisti palkintopotti on 5000 euroa, mutta se kasvaa aina 1000 eurolla ylöspäin, mikäli kukaan ei onnistu tuplaamaan viikkoa onnistuneesti. Nyt on käynyt niin, että kolme edellistä viikkoa on menty ilman onnistumisia, joten palkintopotti on tällä viikolla komeat 8000 euroa!

Normaalia heikompi pelitarjonta tekee Tuplaus-kampanjasta äärimmäisen vaikeaa ja se tarkoittaa samalla sitä, että onnistumiset jäävät todella vähiin. Samalla se kuitenkin nostaa voittoa, sillä ei ole mikään mahdottomuus, että joku voittaisi tuon 8000 euroa esimerkiksi yksinään. Tähän päälle tulee tietysti itse tuplauksesta kertyneet voitot, joten tarjolla on todellakin suorastaan jäätävän kokoinen potti!

Mainos alkaa

TUPLAUKSEEN!