Tuplaus-kampanjan Jackpot on noussut jo 8000 euroon!

Tuplaus-kampanjan Jackpot on noussut jo 8000 euroon!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa ei saatu onnistumisia viime viikollakaan ja se tarkoittaa sitä, että tällä viikolla jättipotti on peräti 8000 euroa.

Supersuosittu Tuplaus-kampanja on tuttu näky maanantaina, sillä koko viikon kestävän urakan pääpalkintona on 5000 euron palkintopotti. Nyt kuitenkin kolmeen edelliseen viikkoon ei ole saatu ainuttakaan läpituplaajaa, joten palkintopotti on noussut jo 8000 euroon. Näin ollen tällä viikolla onkin erityisen paljon jännitettävää, sillä tällaisesta potista ei ole päästy nauttimaan hetkeen.

Tuplaus on noussut viime vuosina todelliseksi vedonlyöjän arkirutiiniksi. Seitsemän päivää kestävä betsiputki tuo esiin vedonlyönnin parhaimmat ja pahimmat puolet jopa saman viikon aikana. Mikäli jokainen seitsemän päivää napsuu oikein, niin pääset voittojen lisäksi nappaamaan oman osasi myös Coolbetin Jackpotista.

Tuplaukseen on mahdollista hypätä mukaan aina vain maanantaisin, joten mikäli mielii mukaan tämän viikon urakkaan, niin osallistuminen täytyy suorittaa tänään.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Coolbetilla, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut