Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit ja TsSKA Moskova kohtaavat KHL:n huippumatsissa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vuoden viimeinen täysi viikko on edessä ja se käynnistetään tuttuun tapaan kaivamalla vetovihjeet tuplaukseen!

Pelikuponki 1:

Levante – Valencia

Levante pelasi viime viikolla vain kertaalleen, kun se kohtasi cupissa kolmanneksi korkeimman sarjatason Alcoyanon. Tuloksena oli 4-3-tappio aina pilkkukisaan saakka venyneestä ottelusta. Tätä ennen pelattu La Ligan ottelu Espanyolia vastaan päättyi niin ikään 4-3-tappioon, joten maaleja on nähty roppakaupalla.

Valencialla puolestaan kolme viimeisintä La Ligan ottelua ovat päättyneet voittoon, ja kaikissa matseissa on tehtailtu yhteensä kolme maalia.

Näiden pohdintojen kautta lapulle poimitaankin ottelun yli 2,5 maalia, joka kertoimensa puolesta kelpaa singlenä mukaan!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Jokerit – TsSKA Moskova

Jokereilla on maanantain huippuotteluun ikäviä poissaoloja, sillä riveistä uupuu muun muassa Brian O’Neill, Hannes Björninen, Anders Lindbäck, Julius Junttila ja John Norman. Kokoonpano on kevyt ja se on valitettavan huono uutinen, kun vastassa on TsSKA Moskovan kaltainen tähtisikermä.

TsSKA jyrää valitettavasti neljällä ketjullaan voiton Helsingistä.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!