Video: Tuomas Virkkusen reaktiot selostuskopissa olivat täyttä timanttia Spursin ihmenousun hetkellä

UCL Tuomas Virkkusen Virkkunen Tottenham Ajax - pallomeri.net

C Moren selostajan Tuomas Virkkusen eläytyminen ihastutti jälleen keskiviikkona futisfaneja, kun mies heittäytyi täysin pelin vietäväksi selostuskopissaan.

Ajax ja Tottenham järjestivät täysin uskomattoman näytöksen keskiviikkona, sillä hollantilaisten taivas synkkeni tylyllä tavalla. Ajax näytti jo painelevan jatkoon, kun se siirtyi toisessa osaottelussa 2-0-johtoon.

Spurs kuitenkin käynnisti sellaisen kirin toisella jaksolla, että useampi futisfani sai hieraista silmiään. Kiri käynnistyi 55. minuutilla, kun Lucas nosti Tottenhamin mukaan peliin. Vain hetkeä myöhemmin Lucas osui uudelleen ja nosti Spursin maalin päähän finaalipaikasta.

Koko tunteiden kirjo nähtiin lisäajan viidennellä minuutilla, kun Lucas kruunasi iltansa kolmanteen maaliin ja Spursin finaalipaikkaan.

Mainos alkaa

Huima päätös sai myös ottelua selostaneen Virkkusen sekoamisen partaalle, sillä tähtiselostaja ei tiennyt, miten päin olisi ollut selostuskopissaan. Ei ihme, että Virkkunen on ehkäpä Suomen rakastetuin futisselostaja, sillä tuota tunnetta ei voi kuin rakastaa.

Tuomas Virkkusen reaktiot selostuskopissa olivat täyttä timanttia

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi