Video: Ilveksen Tuomas Salmela kolasi Lukko-hyökkääjän pois pelistä ja sai ulosajon

Tuomas Salmela Ilves / Pallomeri.net

Ilveksen Tuomas Salmela ajettiin ulos Lukko-ottelusta ja perästä kuuluu vielä lisää, sillä hänen taklauksensa menee kurinpidon syyniin.

Ilves kaatoi Lukon maalein 4-2 ja eteni maaottelutauolle sarjakärkenä, mutta ottelu tullee poikimaan Ilveksen kannalta ikävämpää jälkipyykkiä.

Ottelun kolmannessa erässä nimittäin nähtiin tilanne, jossa Ilveksen puolustaja Tuomas Salmela taklasi Lukon Scott Pooleya päähän ja lensi ottelusta ulos tuomareiden pidettyä asiasta hetken aikaa palaveria.

Liiga tiedotti myöhemmin lauantai-iltana, että taklaus etenee kurinpitodelegaation käsittelyyn ja tämä tarkoittanee, että Salmelaa odottaa pelikielto. Jos kurinpitodelegaatio näkee käsittelyssään Salmela teon täyttävän päähän kohdistuneen taklauksen tunnusmerkit ja tekoa pidetään moitittavana, niin Salmelaa voi odottaa jopa viiden ottelun pelikielto.

Salmelan asiaa tuskin auttaa se, että hän suorittaa taklauksensa haavoittuvassa asemassa olemaan vastustajaan ns. ”puun takaa” ja suorittaa kontaktin nousevalla liikkeellä suoraan päähän.

Ilveksen Tuomas Salmela joutunee pelikieltoon tämän taklauksen johdosta:

Katso myös: Video: Ilves-pakki kiskaisi uskomattoman voittomaalin – jäätävä tuuripomppu päätypleksin kautta


Joukkueet: ,