Tuomas Iisalo johdatti Paris Basketballin huimaan Eurocup-mestaruuteen – pelaajat tekivät jäynän kesken lehdistötilaisuuden

Tuomas Iisalo
Kuva: Getty Images

Tuomas Iisalo on Euroopan kuumin koripallovalmentaja, sillä suomalainen nappasi jälleen yhden merkittävän tittelin nimiinsä.

Viime kaudella saksalaisen Bonnin riveissä koripallon Mestarien liigan voittanut Iisalo matkasi täksi kaudeksi Pariisiin ja otti haltuunsa Paris Basketballin. Samalla mies pääsi osallistumaan astetta kovempaa eurosarjaan, sillä Paris pelasi Ranskan pääsarjan lisäksi Eurocupia, joka mielletään Euroopan toiseksi kovimmaksi seurajoukkueturnaukseksi.

Paris Basketball ei todellakaan kuulunut turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin, mutta Iisalo teki joukkueineen historiallisen kovaa jälkeä. Seuran hyökkääminen oli koko maailman mittakaavassa ainutlaatuista ja voitot irtosivat todella suurella marginaalilla.

Mainos alkaa:

Kova työ palkittiin lauantaina, kun joukkue varmisti Eurocupin mestaruuden kaatamalla toistamiseen finaalissa Bourg-en-Bressen. Mestaruus tiesi sitä, että Paris Basketball lunasti ensi kaudeksi paikan Euroliigaan, jossa pelaa kaikki Euroopan parhaimmat seurajoukkueet.

Iisalo sai mestaruuden jälkeen kokea pelaajien jäynän, kun lehdistötilaisuus keskeytyi ja pelaajat rynnivät huoneeseen. Suomalaiskoutsi pääsi nauttimaan todellisesta vesisuihkusta, mutta se tuskin mieltä juhlahumussa yhtään haittasi.

Tuomas Iisalo sai kokea pelaajien ilon


Pelaajat:
Joukkueet: