Toimittaja: Tuomas Iisalo on ehdolla NBA-seuran valmentajaksi

Tuomas Iisalo
Kuva: Getty Images

Tuomas Iisalo on yksi Euroopan kuumimmista korisvalmentajista, sillä mies on tehnyt uskomatonta jälkeä jo useita vuosia.

Täksi kaudeksi Iisalo siirtyi Paris Basketballin valmentajaksi ja jälki on ollut fantastista. Suomalainen luotsasi seuransa EuroCupin mestariksi ylivoimaisella tavalla, mikä toi ensi kaudeksi paikan Euroopan kovimpaan seurajoukkuekilpailuun EuroLeagueen. Myös Ranskan pääsarjassa tulos on ollut kohdillaan, sillä Paris Basketball on edennyt jo finaaleihin Monacoa vastaan.

Menestys on huomattu myös rapakon takana, sillä Walla Sportin toimittajan Arale Weisbergin mukaan suomalainen on ehdolla Washington Wizardin apuvalmentajaksi. Washingtonista löytyy paljon eurooppalaisia pelaajia, joten Iisalolla voisi olla paljon annettavaa heidän kehitykseensä.

Mainos alkaa:

Kyseessä oli jäätävän kokoluokan pesti, jos Tuomas Iisalo tuon pystyisi nappaamaan ja Paris Basketball suostuisi päästämään irti kultasormestaaan. Se on varmaa, että suomalaisen taidot on nyt huomattu ympäri maailman, joten paljon suurempiin pesteihin tulee ovet aukeamaan tulevaisuudessa.


Pelaajat:
Joukkueet: