Paha tuomarivirhe League Onessa – Charlton-pelurin räikeä käsivirhe jäi tuomareilta näkemättä

Charlton-pakin käsivirhe

League Onen ottelussa sattui ikävä tuomarivirhe, kun Plymouth-Charlton -ottelun tuomaristo missasi räikeän käsivirheen.

Noususta Championshipiin pelaava Plymouth Argyle otti kotonaan 2-0-voiton Charltonista ja ottelun tuomaristo saa olla tyytyväinen siihen, että Plymouth ottelun lopulta voitti, sillä avausjaksolla oikeudenjakajille sattui paha ja erittäin kiusallinen virhe.

Ottelun avausjakson lisäajalla Plymouth vyörytti hyökkäyksen Charltonin alueelle ja sai rakennettua maalipaikan. Plymouth-hyökkääjä pääsi veskarin kanssa nokikkain ja ampui tätä päin, mutta pääsi helposti kakkospalloon.

Edessä oli enää muuten tyhjä maali, mutta yksi Charltonin pakeista juoksi vielä tielle. Pakki pisti kätensä luonnottomaan asentoon ja peitti kädellään maaliin menossa olleen pallon tien.

Tuomareilla olisi ollut vain yksi oikea vaihtoehto, miten tilanteessa toimia. Charltonin pelaaja olisi pitänyt ajaa ulos ja Plymouthin saada rankkari, mutta vaikka räikeä virhe jäikin tv-kuviin, ei tuomaristo nähnyt sitä ja peli sai jatkua normaalisti Plymouthin kulmapotkulla.

Ottelun tuomaristo missasi tämän Charlton-pakin räikeän käsivirheen:

Katso myös: KarPo-pelaajan hehtaaritykki lennätti pallon ulos stadionilta Suomen Cupissa – “Nyt ei ole enää kuin yksi pelipallo”


Joukkueet: ,