Tuomarit vuoden 2021 jääkiekon MM-kisoihin on nimetty!

MM-kisoihin jääkiekon mm-kisat skoda rene fasel - pallomeri.net

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on nimennyt yhteensä 36 tuomaria toukokuussa alkaviin jääkiekon MM-kisoihin. Kutsun sai yhteensä neljä suomalaistuomaria.

Jääkiekon MM 2021 käynnistyy tänä vuonna hieman normaalia myöhemmin, koska kansalliset liigat joutuivat venyttämään sarjojaan pidemmälle. Kiekko tippuukin Latviassa ensimmäistä kertaa jäähän perjantaina 21. toukokuuta. Suomen otteluohjelma on sellainen, että avauspeli pelataan lauantaina 22. toukokuuta USA:ta vastaan.

Valmistelut turnauksen osalta kuitenkin edistyvät vauhdilla ja nyt selvillä on jo turnaukseen osallistuvat tuomarit, joita nimettiin yhteensä 36 kappaletta.

Mainos alkaa

Suomalaisista mukana ovat päätuomarit Lassi Heikkinen ja Kristian Vikman sekä linjatuomarit Lauri Nikulainen ja Hannu Sormunen. Heikkiselle ja Vikmanille kyseessä on ensimmäinen komennus MM-kisoihin. Sen sijaan linjatuomareilla on aikaisempaa kokemusta, sillä Nikulainen on viheltänyt MM-kisoissa kertaalleen, kun taas Sormunen on ollut mukana kolmesti. Sormusella on myös tilillään yhdet olympialaiset.

Kaikki nimetyt tuomarit pääset tsekkaamaan täältä!