Video: Tuomari puuttui peliin ja antoi vahingossa namupassin – Petteri Forsell veti teatraalisesti pultit

Petteri Forsell FC Inter / Pallomeri.net

Erotuomari Oskari Hämäläinen näytti vahingossa pallollista osaamistaan kesken KTP-Inter -ottelun, eikä Petteri Forsell arvostanut tapausta.

Inter lisäsi KTP:n tuskaa Veikkausliigan hännillä hakemalla Kotkasta tiistaina 1-3-vierasvoiton ja vaikka ottelu oli kotkalaisittain karua kertomaa, niin ottelu sisälsi varsin koomisen hetken.

Kyseinen tapaus nähtiin 70. minuutilla, kun Inter oli rakentamassa hyökkäystä. Interin Anthony Annan antoi pitkän syötön kohti KTP:n maalia, mutta erotuomari Oskari Hämäläinen osui epähuomiossa suoraan pallon radalle. Hämäläinen ei luonnollisesti huomannut koko asiaa ja hämmentyi, kun pallo kimpoili hänen jaloissaan.

Hämäläinen tuli epähuomiossa tarjoilleeksi varsin maukkaan syötön, johon Interin Petteri Forsell iski välittömästi kiinni ja oli käyttämässä syntynyttä tilaa. Hämäläinen kuitenkin puhalsi pelin poikki ja Forsell suivaantui tästä.

Hän heittäytyi teatraalisesti maahan ja kävi erittäin kuumana elehtien yhä koomisen voimakkaasti kävellessään tilanteesta pois. Vaikka Forsell selvästi vetikin tilanteesta pultit, niin hän malttoi sikäli mielensä, ettei antanut Hämäläiselle aihetta nostaa hänelle keltaista korttia.

Erotuomari antaa vahigossa namupassin, puhaltaa pelin poikki ja Petteri Forsell saa koomisen raivarin:

Katso myös: Video: Uskomaton oma maali – Bristol Cityn puolustaja veti pallon pussiin veskarin pään kautta


Pelaajat:
Joukkueet: