Ruotsalaispelaaja kolasi tuomarin “vahingossa” pystyyn – tuomarin käsi murtui

käsi murtui yli vuoden pelikielto

HC Vita Hästenin puolustaja Casper Gillberg taklasi Hockeytreanin ottelussa tuomarin kumoon niin, että tämän käsi murtui.

Ruotsalaisen jääkiekon viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, Hockeytreanissa, nähtiin erikoinen tilanne Motala AIF:n ja HC Vita Hästenin välisessä kamppailussa.

Ottelun avauserän lopussa Motalan Albin Albrektsson lähti hakemaan rännikiekkoa hyökkäyspäädyn kulmasta, kun Vita Hästenin Casper Gillberg lähti antamaan tälle painetta. Albrektsson kääntyi laidan vieressä ympäri ja Gillberg päätyi kolaamaan ottelun päätuomarin tylysti pystyyn laidan vieressä. Tilanne näytti siltä, että Gillberg vaihtoi lennosta taklauksen kohteensa Albrektssonista tuomariin, eikä ainakaan tehnyt elettäkään välttääkseen kontaktin.

Tuomari joutui jättämään pelin kesken ja sairaalassa selvisi, että hänen kätensä oli murtunut tilanteen seurauksena. Gillberg kommentoi tilannetta NT:lle:

– Erotuomari oli tiellä, kuten hän oli koko pelin ajan. Minun piti pysäyttää heidän pelaajansa, mutta sitten tuomari tuli tielle. Sitten hänen täytyi ottaa isku vastaan, vaikka se ei tietenkään ollut tarkoitus.

Gillberg ei saanut tilanteesta rangaistusta, mutta tilanteesta ilmoitettiin ottelun jälkeen kurinpitolautakunnalle.

Ruotsalaispelaaja jyrää tuomarin pystyyn ja tämän käsi murtui:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Tiukka mylly sai erikoisen päätöksen – pelaajat päättivät yhteistuumin lopettaa tappelemisen


Joukkueet: