Video: Järjetön episodi junnujen koripallopelissä – katsoja heitti tuomarin parkettiin hurjalla juntalla

tuomari ja katsoja tappelevat junnujen korispelissä / Pallomeri.net

Indianassa pelattu tyttöjen koripallo-ottelu sai käsittämättömän käänteen, kun katsoja ja tuomari ajautuivat tappeluun kentällä.

Yhdysvaltain Indianassa pelattu tyttöjen koripallo-ottelu eskaloitui aivan täydeksi väkivallaksi, kun katsoja ja tuomari ottivat yhteen. Kentällä oli meneillään Indiana Eliten ja Baylor Basketballin välinen ottelu, kun Baylorin valmentaja oli eri mieltä tuomarin tuomiosta ja tilanteesta aiheutui sanaharkka.

Valmentaja suivaantui päätöksestä niin pahasti, että lähti kentältä koko joukkue perässään kesken ensimmäisen neljänneksen. Varsinainen väkivalta alkoi, kun eräs katsoja käveli kentälle ja kuvasi episodia puhelimellaan. Katsoja tunki varsin lähelle tuomaria jatkaen kuvaamistaan, jolloin tuomarilla paloi hihat.

Mainos alkaa

Hän yritti videon perusteella ilmeisesti lyödä puhelinta katsojan kädestä melko kovalla voimalla, mutta osui tätä naamaan ja katsojalta tuli välittömästi nyrkinisku vastapalloon.

Tästä alkoi parivaljakon välinen vääntö, joka päättyi siihen, kun katsoja nappasi terävän otteen tuomarista ja kiskaisi hänet tylysti parkettiin todella rajun näköisellä junttaheitolla.

Tapaus sattui Westfieldin kaupungissa ja paikallinen poliisi on mediatietojen mukaan ottanut tapauksen tutkintaan.

Katsoja saa tuomarin tulistumaan ja tilanne menee tappeluksi, joka päätyy hurjaan junttaheittoon:

Katso myös: Video: Kartingkuskin järjetön pimahtaminen toi 15 vuoden kilpailukiellon