Video: Tuomari osui kiekon tielle ja tarjoili Ducksille täydellisen maalisyötön

Tuomari antaa syötön ottelussa Tampa Bay-Anaheim nhl draft / Pallomeri.net

Tampa Bayn ja Anaheimin välisessä ottelussa nähtiin harvinainen tilanne, jossa tuomari puuttui vahingossa varsin merkittävästi peliin antamalla maalisyötön.

Joskus tuomarit sattuvat seisomaan juuri siinä väärässä paikassa ja peliin tulee yllättäviä käänteitä, mutta perin harvoin tällainen tapaus johtaa suoraan maaliin. Tampa Bay Lightningin ja Anaheim Ducksin välisessä pelissä niin kuitenkin kävi.

Tampa oli ylivoimalla ottelun avauserän lopulla ja Anaheimin purun jälkeen tähtihyökkääjä Nikita Kucherov lähti kiekon perään. Kucherov meni aivan laidan vierelle ja yritti höynäyttää karvaamaan tullutta Anaheimin Derek Grantia. Kucherov odotti, että Grant pääsee kutakuinkin iholle ja sitten heitti sokkosyötön.

Kucherov ei kuitenkaan hoksannut, että toinen päätuomareista oli myös saapunut seuraamaan kiekontavoittelutilannetta lähietäisyydeltä, joten kiekko kopsahti tuomaria päin ja Grant pääsi näin ollen aivan vapaaseen paikkaan tuomarin antamasta syötöstä. Grant niittasi kiekon pönttöön kovalla ja tarkalla rannekudilla tasoittaen lukemiksi 1-1.

Tampa oli kuitenkin tylyllä tuulella ja paukutti tililleen kotivoiton maalein 6-2.

Tuomari antaa syötön Ducksin tasoitusmaaliin:

Katso myös: Boston jäätyi herkkupaikassa – 3 vs 0 -hyökkäys meni neppailuksi


Pelaajat:
Joukkueet: ,