Tuomari veti aloitusheiton koomisesti aivan vihkoon NCAA:ssa – piti pokkansa ja antoi pelin vain jatkua

NCAA-tuomari

NCAA:n miesten koripalloliigassa nähtiin uskomattoman löysä suoritus, kun ottelun tuomari veti aloitusheiton aivan vihkoon.

Yliopistourheiluorganisaatio NCAA:n miesten koripalloliigassa nähtiin todella heikko suoritus, kun ottelun tuomari kunnostautui. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut tuomiosta, vaan yllättävästä perussuorituksesta.

University of South Floridan ja Florida Atlanticin välinen ottelu näet alkoi varmasti yhdellä kaikkien aikojen surkeimmista ylösheitoista. Tuomari otti pallon ja yhtäkkiä vain neppasi sen löysässä kaaressa suoraan Florida Atlanticin sentterille.

Tuomarin pokka kuitenkin piti nolosta suorituksesta huolimatta. Molempien joukkueiden pelaajat nimittäin ihmettelivät, että eikö heittoa uusitakaan, kunnes tuomari näytti selvällä eleellä, että peli saa jatkua.

Vaikka aivan ottelun ensimmäinen pallollinen suorite olikin harvinaisen uninen, ei se kuvastanut koko ottelun kulkua, sillä joukkueet taistelivat jännittävän ja NCAA-otteluksi varsin pisterikkaan näytelmän, joka kääntyi kotijoukkue USF:n hyväksi pistein 90-86.

Tuomari suorittaa yhden kaikkien aikojen löysimmistä aloitusheitoista NCAA:ssa:

Katso myös: Stephen Curry teki mahdottomasta mahdollista – täysin käsittämätön heitto upposi sisään lämmittelyssä