Uskomaton tilanne Allsvenskanissa – tuomari päätyi lanaamaan maalipaikassa olleen Varberg-hyökkääjän

Tuomari kolaa pelaajan Allsvenskan

Allsvenskanissa päästiin todistamaan harvinaislaatuista tapausta, kun ottelun tuomari kolasi maalipaikassa olleen hyökkääjän nurin.

Pallopeleissä käytetään usein sanontaa “tuomarit ovat osa peliä” ja tästä saatiin valitettavalla tavalla konkreettinen esimerkki Ruotsin Allsvenskanin sunnuntain kierroksella ottelussa, jossa Varberg kohtasi Värnamon.

Kyseessä oli 84. minuutilla sattunut tilanne, jossa Varberg pääsi nopeaan vastaiskuun ja ensimmäisestä tilanteesta tuli irtopallo rangaistusalueelle, johon Varbergin Albin Winbo oli pääsemässä aivan selkeästi. Pallon saatuaan hän olisi ollut, jos ei nyt aivan satavarmassa, niin vähintäänkin hyvässä maalintekopaikassa.

Hetkeä myöhemmin Winbo saikin huomata olevansa täysin rähmällään ja että pallo kulkee jo toiseen suuntaan eikä vihellystä olisi tulossa. Tämä johtui siitä, että Winbon lanaaja oli valitettavasti itse erotuomari Granit Magedonci, joka juoksi rangaistusalueelle seuraamaan tilannetta. Rangaistusalueelle päästyään Magedonci liukastui ja näin vahingossa jyräsi Winbon lennokkaasti nurin.

Tilanne oli Magedoncin kannalta tietysti kovin nolo, mutta täysin tahaton. Hänen onnekseen tapauksella ei ollut isoa vaikutusta peliin, sillä Varberg johti peliä tuolla hetkellä jo 2-0 ja teki vielä yhden kolarin jälkeenkin marssien vakuuttavaan 3-0-voittoon.

Tuomari lanaa vahingossa Varbergin Albin Winbon, kun tämä on maalintekopaikassa:

Katso myös: HIFK:n Beto menetti totaalisesti malttinsa – ajoi Ilveksen taustahenkilön aivan pystyyn ja lensi punaisella pihalle