Video: Hämmentävä tapaus Venäjällä – junnukiekkopelin tuomari heilui kentällä tanakassa humalassa

Tuomari kännissä venäjällä / Pallomeri.net

Venäjällä pelatusta juniorikiekkoturnauksesta on noussut kohu, kun tuomari puhalsi pelin ollessaan kaikesta päätelleen tanakasti tuiskeessa.

Kun erotuomarin näkemys pelin tapahtumista ei miellytä, niin heitä kohtaan esitetään yleisön, pelaajien ja valmentajien toimesta kaikenmoisia syytöksiä. Milloin tuomari on lahjottu, milloin hän on sokea ja milloin umpihumalassa.

Venäjällä pelatussa juniorikiekkoturnauksessa sattui kuitenkin tapaus, jolloin viimeksi mainittu syytös oli perin osuva. Kharlamov-aketmian ja Spartak Sporttechin välisen ottelun oikeudenjakaja nimittäin oli todella saapunut kaikesta päätellen puhaltamaan peliä rankahkon kippaussession päätteeksi.

Mainos alkaa

Telegram-palvelussa leviävällä videolla nähty ensimmäinen kaatuminen voisi vielä jotenkin mennä läpi, mutta tuiskeinen tuomari paljastaa itsensä ottamalla jatkuvasti tukea laidasta sekä ajoittain hoippumalla täysin yllättäen. Osuvin hetki videolla on viimeisenä nähtävä hidas ja kiusallinen kaatuminen, joka tapahtuu, kun tuomari hakee kiekkoa päädystä pitkän kiekon jälkeen.

Venäläinen tuomari puhaltaa junnupeliä tukevassa humalassa:

Katso myös: Video: Jaromir Jagr käsittämättössä iskussa – iski tehot 2+1