Tuomari antoi punaisen kortin harjoituspelissä ja häipyi kentältä – toisen joukkueen pomo joutui ottamaan ohjat

Slavia-Rakow tuomari häipyy

Slavia Prahan ja Rakow Czestochowan välinen harjoitusottelu sai yllättävän käänteen, kun ottelun tuomari pakeni yhtäkkiä kentältä.

Itävallan Bad Leonfeldenissä pelattu harjoitusottelu tshekkiläisen Slavia Prahan ja puolalaisen Rakow Czestochowan välillä päättyi Slavian 2-1-voittoon, mutta ottelun läpivienti oli kaikkea muuta kuin ongelmaton.

Ottelu sai näet hämmentävän käänteen noin kymmenen minuutin kohdalla, kun paikallinen erotuomari antoi punaisen kortin Slavian Giannis Papanikolaoulle. Slavian pelaajat protestoivat hetken aikaa punaista korttia, jonka erotuomari oli nostanut ilmeisesti Papanikolaoun laukomista solvauksista, kunnes tuomari yhtäkkiä häipyi koppiinsa. Hetkeä myöhemmin avustavat erotuomarit seurasivat perässä.

Ottelun järjestäjien mukaan he yrittivät päästä tuomarin juttusille ja saada peliä jatkumaan normaalisti, mutta tuomaristo ei suostunut kommunikoimaan enää kenenkään kanssa ja kävi selväksi, ettei heillä ollut aikomustakaan palata tuomitsemaan peliä. Joukkueiden mukaan tuomari ole kokenut turvallisuutensa uhatuksi ja jätti siksi pelin kesken.

Lopulta, kun joukkueet eivät halunneet jättää peliä kesken, hyppäsi alasarjojen tuomarilisenssin omannut Rakowin urheilujohtaja erotuomarin paikalle ja molemmista joukkueista valittiin yksi vaihtopelaaja täyttämään avustavan erotuomarin roolia. Papanikoalou pääsi myös pelaamaan kentälle ja tästä eteenpäin peli kulki loppuun saakka kutakuinkin normaalisti.

Slavia Prahan ja Rakow Czestochowan välinen harjoitusottelu keskeytyy, kun ottelun tuomari häipyy yhtäkkiä kentältä:

Katso myös: Pallopoika varasti show’n Brasilian cupissa – esti mahtavalla torjunnallaan palloa pomppaamasta kentälle


Joukkueet: ,