Tuleeko Mosesista ennätysmies: Lue päivän KHL-vihjeet!

Viasat KHL Amur jääkiekko / Pallomeri.net
KHL Amur jääkiekko / Pallomeri.net

Illan KHL-kierros tarjoilee jälleen urheilun ystäville leipää ja sirkushuveja. Kuten Savon Sanomat jo kello 15:23 julkaistussa artikkelissaan ilmoittivatkin, syntyy tänään uusi KHL-ennätys. Juurikin näin tapahtuu, kun Jokereiden hyökkääjää Steve Moses paiskaa tänään vähintäänkin kertaalleen pikkumustan takalapaseen. Jos ennätys ei synny kauden viimeisessä kotiottelussa varmasti sytyttävää Moskovan Dynamoa vastaan, niin sitten se ei synny ollenkaan. Tämän saatepuheen osalta taidamme alkajaisiksi painaa lapulle Moses tekee maalin ja kerrointa kohteelle saadaan 2,55. Zlatan approves!

Koska muuten illan kohtaaminen Jaffalassa tuntuu silmiinpistävän ympäripyöreältä katsotaan mielummin muuta tarjontaa. Ja sitähän löytyy, kun hypätään alkajaisiksi Allegron kyytiin ja päräytetään tunnissa Pietariin. Huikea kamppailu SKA:n, sekä Kazanin välillä. Heti alkuun laittaa miettimään tuo vierailijoiden kerroin. Hyvä draivi alla poislukien viimeisimmän ottelun tappiota. Käy tiukkaa kamppailua Itäisen konferenssin sijoista 1-3, ja panokset todellakin tässä pelissä. Otetaan kuitenkin varmuuden päälle jatkoaika mukaan ja pelataan vierailijaa moneylinesilla kertoimella 3,15. Näiden kahden betsin osalta saadaan varmastikin aina yhtä tylsään maanantai-iltaan hieman lisää suolaa ja pippuria!

Siwan kassan kautta kokikset mukaan, makaronilaatikko mikroon ja aina niin pyhät Kartanon perunalastut kulhoon. Viasat auki viimeistään kello 18:30 ja pysytään enemmänkin, kuin #pelipaikoilla! Jos meidän Veikkausvihjeiden jutut sattuu mahdollisesti kiinnostamaan niin ottakaa meidät myös seurantaan Twitterissä ja Facebookissa.

-Veikkausvihjeet-