TSN julkisti rankingin ensi kesän NHL-draftiin – Brad Lambert ja Joakim Kemell TOP-10:ssä!

Brad Lambert NHL draft - pallomeri.net

TSN:n kokenut toimittaja Bob McKenzie on koostanut kykyjenetsijöiden äänestyksen perusteella ensi kesän NHL-draftin rankingin. Brad Lambert nostettiin kolmospaikalle.

– Hän on dynaaminen luistelija, joka pystyy häiritsevään karvauspeliin ja on vaarallinen laukoja. Hän on pelannut sekä keskus- että laitahyökkääjänä, ja kykyjenetsijät tuntuvat hieman jakautuvan sen suhteen, kummalla paikalla hän olisi tehokkaampi NHL:ssä. Oli miten oli, hänet nähdään kärkiketjujen lupauksena, Lambertista sanotaan.

Kauden alkajaisiksi tilanne näyttää sinivalkoisten pelurien osalta jopa loistavalta, sillä Lambertin kolmossijan lisäksi kärkikymmenikköön mahtui myös yhdeksänneksi rankattu Joakim Kemell.

Mainos alkaa

Mielenkiintoinen nimi on myös nelospaikalta löytyvä, TPS:ssä kiekkoileva slovakialainen Juraj Slafkovsky. Lambert ja Kemell pelaavat niin ikään Liigassa, molemmat JYP-paidassa.

Kykyjenetsijöiden listauksen kärkeen kipusi Kingstonin OHL-joukkueessa pelaava Shane Wrighti. Kakkoseksi nostettiin VHL:ssä pelaava Ivan Miroshnichenko.

Lue myös: NHL Network julkisti listan parhaista pelureista – Connor McDavid loistaa ykkösnimenä


Pelaajat: ,