TSN listasi NHL:n tämän hetken 25 parasta peluria – Mikko Rantanen ansaitusti mukana

Mikko Rantanen
Kuva: Getty Images

TSN on tehnyt All Stars -viikonlopun alla listauksen NHL:n parhaista pelaajista. Mikko Rantanen pääsi ansaitusti mukaan kovien nimien joukkoon.

Kyseessä on niin sanotusti kauden puolivälin listaus, vaikka runkosarja onkin jo hieman joukkueesta riippuen noin kymmenen peliä tuon etapin ehtoopuolella.

Ykkösenä listauksesta löytyy itseoikeutetusti Connor McDavid, joka johtaa pistepörssiä tehtailtuaan 50 otteluun hurjat 92 (41+51) tehopistettä.

McDavidin perässä TOP-5:n täydentävät kakkosena Leon Draisaitl, kolmantena David Pastrnak, neljäntenä Tage Thompson ja viidentenä Nikita Kucherov.

Mikko Rantasen nimi puolestaan löytyy sijalta 10. Huomionarvoista on se, että ennen kauden alkua TPS-kasvatin nimi löytyi TSN:n samaisessa listauksessa vasta sijalta 21. Tämän kauden 48 ottelussa hän on nakuttanut komeat 61 pistettä (34+27), jotka oikeuttavat pistepörssissä samaiseen sijoitukseen kuin nyt tehdyssä listauksessakin, eli kymppipaikalle.

Maalivahdeista ylimmälle sijoitukselle ylsi Linus Ullmark, joka on TSN:n papereissa liigan 8. paras pelaaja. Koko listan voit katsastaa TSN:n sivuilla.

Tsekkaa myös tämä: Ilves julkaisi kapteeni Eemeli Suomen jatkosopimuksen suorastaan nerokkaalla tavalla


Pelaajat: