Video: Tsheljabinsk-veskarilta uskomaton viime hetken pelastus – kiekko oli puoliksi maaliviivan yli

Ivan Fedotov Traktor Tsheljabinsk / Pallomeri.net

Traktor Tsheljabinsk kaatoi Amur Habarovskin vieraissa ja maalivahti Ivan Fedotovilla oli suuri rooli voiton varmistumisessa.

Amur Habarovsk joutui nöyrtymään perjantaina päivällä pelatussa KHL-ottelussa, kun Traktor Tsheljabinsk karautti kyläilemään ja kaapi mukaansa kolme sarjapistettä maalein 4-2.

Yksi ottelun käännekohdista nähtiin, kun Tsheljabinskin maalivahti Ivan Fedotov venähti aivan uskomattomaan suoritukseen pelastamalla jo aivan saletilta näyttäneen maalin.

Mainos alkaa:

Amur sai pelattua kiekon kaksimetrisen Fedotovin selän taakse ja kiekko lipui kohti maaliviivaa. Tsheljabinskin puolustaja tuli tilanteeseen mailoineen, mutta ei osunut kiekkoon. Fedotovin refleksit sekä tähtäys pelasi huomattavasti paremmin ja hän pyyhkäisi kiekon pois maaliviivalta.

Tilannetta kelailtiin videolta ja kattokameran kuva paljasti kuinka uskomaton Fedotovin torjunta lopulta oli. Kiekko oli jo puoliksi maaliviivan yli, kun Fedotov kiekkoon osui, joten hän todellakin pelasti tilanteen aivan viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Tsheljabinsk-veskari Ivan Fedotov tekee uskomattoman maaliviivatorjunnan:


Katso myös: Video: Ilveksen Arttu Ruotsalainen ohjasi taiturimaisen osuman Liigassa


Joukkueet: