MM-kisat 2024: Tshekki – Suomi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat 2024 käynnistyvät perjantaina. Tshekki ja Suomi kohtaavat avauspäivän herkkupalassa. Näin katsot ottelun TV:stä.

Suomen joukkue ei ole todellakaan se nimekkäin, mutta joukkuepeli on varmasti koko turnauksen kärkeä. Se on ennenkin kantanut pitkälle, joten siihen uskotaan varmasti myös nyt.

Paljon herkullisemmalla tavalla MM-turnaus ei Leijonien osalta voisi käynnistyä, koska perjantai-iltana vastaan asettuu Tshekki. Kisaisäntä saa taakseen fanaattiset fanit, joten tunnelma Prahan O2 Arenassa tulee olemaan jäätävä.

Mainos alkaa:

Tshekki on varmasti materiaalinsa suhteen hieman edellä, mutta Leijonat on kuitenkin kokonaisuutena ihan hienoinen suosikki. Tshekin kanssa taistellaan varmasti lohkovaiheessa samoista sijoista, joten pisteet olisivat kärkeen todella tärkeät, jotta asetelmat olisivat paremmat muun muassa lohkovoiton suhteen.

Näin aukeaa live stream Tshekki-Suomi-otteluun:

MM-kisojen TV-oikeudet ovat Viaplaylla, joka maksaa 44,99€ kuukaudessa. On kuitenkin toinenkin täysin ilmainen tapa seurata laillisesti Leijonien ottelut suorana lähetyksenä. Live stream aukeaa, kunhan sinulla on aktiivinen VPN-yhteys.

  1. Lataa NordVPN TÄSTÄ LINKISTÄ!
  2. Vaihda sovelluksesta virtuaalisijaintisi esimerkiksi Portugaliin, Kreikkaan tai Islantiin.
  3. Avaa YouTubesta IIHF:n kanava ja nauti ilmaisista Leijonien otteluista aina MM-finaaliin asti.