Surullisia uutisia – Tshekin jalkapallomaajoukkueen pelaaja kuoli bussionnettomuudessa

Surullisia uutisia – Tshekin jalkapallomaajoukkueen pelaaja kuoli bussionnettomuudessa

Tshekin jalkapallomaajoukkuetta on kohdannut suuri suru, sillä 28-vuotias Josef Sural on menehtynyt Turkissa sattuneessa bussionnettomuudessa.

Saksalaisen Reutersin mukaan Sural menehtyi, kun Alanyasporin joukkuetta vieraspelistä kuljettanut minibussi suistui tieltä. Tänä vuonna turkkilaisseuraan siirtynyt Sural ehti pelaamaan uuden seuransa väreissä yhteensä yhdeksän ottelua, joissa syntyi yksi maali. Sural kuului myös Tshekin maajoukkueeseen, jossa mies pelasi 20 ottelua.

Sural kuljetettiin heti onnettomuuden jälkeen sairaalaan, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Tshekkiläisen lisäksi sairaalaan kuljetettiin ensimmäisten tietojen mukaan myös kuusi Suralin joukkuekaveria, joiden tilanteesta ei ole vielä sen tarkempaa tietoa. Ainakin Valioliigasta tuttujen Steven Caulkerin ja Papiss Cissen kerrotaan loukkaantuneen onnettomuudessa.

Seuran presidentin Hasan Çavuşoğlu kertoi turkkilaismedialle, että onnettomuus olisi johtunut kuljettajan nukahtamisesta rattiin. Poliisi ei ole ainakaan vielä toistaiseksi julkaissut onnettomuuden tarkkaa syytä.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut