Tsarsko Selon omistaja marssi kentälle ja vaihtoi rankkarin ampujan – missattu pilkku varmisti putoamisen

Tsarsko Selon omistaja

Bulgariassa koettiin hämmästyttäviä hetkiä, kun Tsarsko Selon omistaja marssi kentälle ja vaihdatti ratkaisevan rankkarin vetäjän.

Bulgarian pääsarjan putoamiskamppailussa nähtiin draamaa, joka ylitti perinteiset urheiludraaman rajat ja paineli suoraa päätä saippuaoopperan puolelle, kun Tsarsko Selon putoaminen sinetöityi ottelussa Lokomotiv Sofiaa vastaan.

Ottelu eteni tasalukemissa 1-1 aina toisen jakson lisäajalle asti, kunnes Tsarsko Selolle tuomittiin rankkari. Rankkarilla oli valtava merkitys, sillä siitä maalaamalla Tsarsko Selo olisi ollut todennäköisesti kuivilla, mutta missaus tietäisi vastaavasti kutakuinkin varmaa putoamista.

Gambialaishyökkääjä Yusupha Yaffa oli jo asettumassa ampumaan pilkkua, mutta tämä ajatus oli jostain syystä täysin mahdoton seuran omistajalle, joka päätti pistää kroppaa likoon ja puuttua peliin.

Hän asteli pontevasti pilkulle ja käski Yaffaa häipymään pallon lähettyviltä, sillä hän halusi kapteeni Martin Kavdanskin pallon taakse. Omistajan aiheuttama episodi kesti muutaman minuutin kunnes hän sai tahtonsa läpi. Tämä piti myös huolen siitä, ettei aikaa enää ollut uuteen yritykseen, jos Kavdanski epäonnistuisi.

Omistajan uhkapeli luonnollisesti kostautui. Kavdanski ampui keskinkertaisen pilkun, jonka Lokomotivin maalivahti poimi alakulmasta samalla hetkellä, kun viimeinen ilmoitettu lisäminuutti täyttyi. Hetkeä myöhemmin päätösvihellys vahvisti, että Tsarsko Selo putoaa sarjaporrasta alemmas.

Tsarsko Selon omistaja vaihdattaa ratkaisevan rankkarin ampujan ja seuran putoaminen varmistuu:

Katso myös: Huuhkajien uudet pelipaidat julkistettiin todella näyttävällä videolla