TS: TPS teki jälleen miljoonien eurojen taloudelliset tappiot

TPS

Turun Sanomat uutisoi, että TPS teki jälleen taloudellista tappiota miljoonien eurojen edestä. Summa tosin oli pienempi kuin seura odotti.

Turun Sanomat uutisoi, että Turun Palloseuran Liiga-joukkueen taustayhtiö HC TPS Turku oy teki menneellä tilikaudella noin 2 miljoonaa euroa tappiota. Lopullinen tappio on kuitenkin seuran helmikuista arviota pienempi.

– Helmikuussa ennakoimme, että teemme 2,4 miljoonan euron tappion, HC TPS Turku oy:n toimitusjohtaja Aki Holma kommentoi lehdelle.

Mainos alkaa:

Suuri syy arvioitujen tappioiden alittamiseen oli joukkueen pääsy puolivälieriin. Lisäksi konsernin liikevaihto nousi edellisestä kaudesta 11,7 miljoonasta 12,4 miljoonaan euroon. Kuluneen tilikauden tavoite Holman mukaan oli olla 1,4 miljoonaa tappiolla, mutta se jäi saavuttamatta.

– Meidän myyntimme ei kasvanut siinä suhteessa kuin oli tavoiteltu, mutta säästötoimenpiteemme menivät suunnitellun mukaisesti, Holma paljasti.

Toimenpiteet tulevat näkymään ensi kauden taloudellisessa tuloksessa. TPS:n oman tiedotteen mukaan seuran emoyhtiön liiketoiminnassa ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia tilikauden päätöksen jälkeen. Tulevan kauden tavoitteeseen pyritään liikevaihdon maltillisella kasvattamisella sekä merkittävillä säästöillä kustannuksista.

Tsekkaa myös: Suljettu Liiga joutuu viranomaisten syyniin – Kilpailu- ja kuluttajavirasto aloittaa selvityksen


Joukkueet: