Video: Kärppien Troy Bourke iski vastustajaa suoraan säkeille – selvisi kahden minuutin jäähyllä

Troy Bourke Kärpät

Kärppien Troy Bourke huitaisi Sportin Teemu Väyrystä suoraan kulkusille, mutta selvisi vain kahden minuutin rangaistuksella.

Sport hävisi kotonaan Kärpille maalein 3-1, mutta suuremman huomion varasti hieman kolmannen erän puolivälin jälkeen nähty tapaus, jossa Kärppien Troy Bourke löi mailallaan Sportin Teemu Väyrystä haaroväliin.

Molemmat olivat menossa mukaan päädyssä käytyyn kiekkokamppailuun, kun Bourke sivalsi mailallaan Väyrystä säkeille. Todennäköisesti Bourke syyllistyi lähinnä erittäin huolimattomaan mailankäyttöön. Lyönnin tarkoituksena vaikutti olevan joko Väyrysen mailan nostaminen tai sitten Bourke yritti ottaa Väyrysen koukkuun ja pitää häntä siten aisoissa.

Yhtä kaikki lyönti oli kova eikä isompikaan rangaistus olisi ollut vääryys. Tuomaristo piti pitkän palaverin ja antoi Bourkelle lopulta vain kahden minuutin rangaistuksen, vaikka vuosien saatossa vastaavista tapauksista on annettu isoja rangaistuksia, oli lyönti vahinko tai ei.

Vielä yllättävämpänä voinee pitää sitä, ettei Liigan tilannehuone lähettänyt lyöntiä kurinpitodelegaation käsiteltäväksi.

Kärppien Troy Bourke lyö Sportin Teemu Väyrystä säkeille ja selviää kahden minuutin rangaistuksella:

Katso myös: Video: Michael Pezzetta ei pitänyt Ryan Reavesin taklauksesta – lähti Reavesin perään ja turpiin tuli rajusti


Joukkueet: ,