Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: PSG pelaa Ranskan cup-finaalissa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksesta. Lapulle mahtui yksi kohde niin Ruotsin Superettanista kuin Ranskan cupin finaalistakin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Örgryte – Degerfors

Lapun ensimmäinen kohde napataan Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Superettanista.

Mainos alkaa

Kohdevalinta pohjautuu vahvasti siihen faktaan, että kotijoukkue Örgryte on ollut umpisurkeassa vireessä häviten viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi, kun taas Degerfors viilettää neljän ottelun voittoputkessa.

Kun ottaa joukkueiden vireystilan huomioon, vierasvoitto on loistava kohde triplaus-lapun kulmakiveksi lähes kakkosen kertoimellaan.

PSG – St. Etienne

Ranskassa tosipelit ovat olleet tauolla maaliskuusta alkaen, mutta cupin finaali päätettiin pelata.

Sanomattakin on selvää, että matsiin valtavana ennakkosuosikkina lähtee kotijoukkue PSG, joka pelaili heinäkuussa kolme harjoitusottelua naurettavan musertavalla maalierolla 20-0.

St. Etienne puolestaan suoritti cup-finaaliin valmistautumisen Anderlechtia vastaan häviten belgialaisjoukkueelle kahdesti.

PSG ja St. Etienne kohtasivat tällä kaudella kahdesti ja nämä matsit menivät PSG:n hyväksi maalierolla 10-1 (4-0 & 6-1).

Triplauksen täydentäväksi kohteeksi valitaan PSG:n yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!