Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa ja NHL:ää perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Perjantai tarkoittaa paitsi viikonlopun käynnistymistä, niin myös Triplaus-kampanjan alkua! Tässä Liigan ja NHL:n värittämät vetovihjeet perjantaille!

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

TPS – Ässät

TPS paineli maaliskuulle erinomaisen putken, jonka aikana joukkue voitti 11 ottelun jaksolla 10 matsia. Viime viikolla kone kuitenkin hieman köhisi ja tuloksena oli neljä tappiota putkeen. Korjausliike tapahtui tämän viikon keskiviikkona, kun joukkue haki Tapparasta 3-2-voiton.

Mainos alkaa

Ässät saapuu Turkuun kolmen ottelun tappioputkessa, ja noissa kolmessa matsissa omissa on kolissut peräti 14 kertaa.

Eiköhän TPS:kin onnistu tänään maaliverkkoja heiluttamaan sen verran, että kotijoukkueen yli 2,5 maalia on osuva valinta Triplauksen avauskohteeksi.

Washington Capitals – Buffalo Sabres

Buffalo ehti jo päästä voiton makuunkin, mutta eilen joukkue palasi itselleen ominaisempaan lopputulemaan, kun New Jersey otti toisesta keskinäisestä matsista voiton vieraslukemin 3-6.

Tuskinpa mitään hyvää on luvassa Sabres-miehistölle reissusta Washingtoniin, joten pujotamme lapulle – varsin kovalla itseluottamuksella – Washingtonin vähintään kahden maalin voiton.

Anaheim Ducks – Colorado Avalanche

Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Denverissä, ja tuolloin kotijoukkue Avalanche oli parempi lukemin 5-2. Paria viikkoa aiemmin oli päädytty numeroihin 8-4.

Sen pidemmittä puheitta Triplauksen täydentää Coloradon yli 1,5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!