Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigasta tupla perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigasta. Perjantaisen lapun kivijalkana toimii – viime aikojen hyvin osuneiden lätkävihjeiden tapaan – maalimääräveto.

Vetovihjeet triplaukseen:

JYP – Sport

Sport on pelannut koronapandemiasta johtuvalla ”pakotetulla” vieraskiertueellaan mallikelpoisesti, sillä viimeiseen kolmeen matsiin Sportin maaliin ei ole tehty yhtään osumaa. Tästä vaasalaisten on kiittäminen tietenkin maalivahti Rasmus Reijolaa.

JYP ei ole maalinteossa yleisesti loistanut, sillä viime viikonloppuna joukkue pelasi SaiPan kanssa 60 minuuttia tulokseen 1-1. Tätä edelsi toki 5-1-voitto samaisesta vastustajasta, mutta sitä ennen jypinkyläläisten maalisarake oli näyttänyt KalPaa vastaan nollaa ja KooKoota vastaan ykköstä.

Mainos alkaa

Samaan hengenvetoon mainittakoon, että vaikka Sport onkin pitänyt nollat, niin joukkue on itsekin tehnyt noissa kolmessa matsissa yhteensä vain 4 osumaa varsinaisella peliajalla.

Vähämaalisen illan katku leijuu niin voimakkaasti ilmassa, että Triplauksen kivijalaksi napataan JYP-Sportin alle 4,5 maalia.

Lukko – TPS

TPS on ollut viimeisissä otteluissa peliltään todella hajuton, väritön ja mauton. Raipe Helmisen ryhmä onkin hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan, ja tämä ilta tuo tuohon sarakkeeseen kolmannen täpän.

Lukon voittoputki on tässä kohtaa neljän ottelun mittainen, eikä ole mitään syytä epäillä, etteikö se TPS:n kustannuksella kasvaisi viiteen. Lukon voitto siis lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!