Vetovihjeet triplaukseen – päivä 3: Futiskohteiden kera finaalipäivään!

vetovihjeet Triplaus päivä 3 - Pallomeri.net

Triplauksen poiminnat ovat napsuneet oikein, minkä ansiosta edessä on finaalipäivä. Sunnuntaille lähdetään kolmen futiskohteen taktiikalla!

Triplauksen valinnat sunnuntaille:

Sampdoria – Venezia

Kun tarkastelee joukkueiden viimeaikaisia otteita, silmään pistää väkisinkin maalien runsas lukumäärä. Sampdorian viimeisessä viidessä matsissa on syntynyt peräti 19 osumaa, eli lähes neljän keskiarvolla ottelua kohden.

Venezian matseissa on ylletty lähes samanlaisiin maalimääriin, joten valintamme onkin ottelun yli 2,5 maalia!

Real Madrid – Cadiz

Real Madrid on ollut tällä kaudella La Ligan valtias, sillä 17 ottelusta saldona on vasta yksi tappio. Tällä hetkellä joukkue painelee Mestarien liigan pelit mukaan luettuna peräti 10 ottelun voittoputkessa.

Cadizilla on ollut vaikeaa, mistä todisteena nostettakoon joukkueen sarjasijoitus; kolmanneksi viimeinen.

Kotijoukkue lähtee sunnuntain otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina, joten lapulle napataan Real Madridin vähintään kahden maalin voitto!

Spezia – Empoli

Kahden ensimmäisen kohteen kerroin jää vain karvan verran alle vaaditun 3,0:n joten tähän otteluun valintamme on sieltä maltillisimmasta päästä.

Molempien jengien ottelut ovat tarjoilleet osumia, eikä 0-0-tasureita ole kohdalle osunut. Ottelun yli 0,5 maalia on valintamme, eli yksi maali kummalle tahansa riittää.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!