Aivan älytön tasoitusmaali – Trinecin pelaaja upotti kiekon miinuskulmasta sisään ajassa 59:59

Trinecin tasoitus ajassa 59:59

Trinecin joukkue on rakentamassa melkoista tarinaa Extraligan välierissä. Joukkue vei sarjan seiskapeliin uskomattomalla tavalla.

Tshekin Extraligan välierissä on tapahtunut odottamaton käänne. Sparta Praha voitti kolme ensimmäistä välierää Trineciä ja näytti rallattelevan tiensä finaaleihin melko vähällä vaivalla päättäen samalla Trinecin pitkän valtakauden.

Trinec, joka on voittanut maan neljä viimeistä mestaruutta, osoitti kuitenkin, että sarja ei todellakaan ole ohi ennen kuin se on ohi. Trinec voitti kaksi seuraavaa, mutta näytti jo nöyrtyvän kuudennessa pelissä, kun Sparta johti aivan loppuhetkille asti peliä 1-0.

Mainos alkaa:

Trinec kuitenkin yritti viimeiseen asti ja lopulta ajassa 59:59 kiekko löytyi kuin löytyikin Spartan verkosta, kun Daniel Vozenilek ampui kiekon miinuskulmasta sisään. Hänen vetonsa osui maalivahtiin ja löysi juuri ja juuri kiekonmentävästä aukosta tiensä maaliin.

Näin Trinec vei pelin jatkoajalla voitti pelin David Ciencialan maalilla, joten otteluvoitot ovat nyt tasan 3-3 ja ratkaisu haetaan seitsemännestä ottelusta.

Trinecin Daniel Vozenilek iskee hämmästyttävän tasoituksen ajassa 59:59:

Katso myös: Idioottimainen temppu SHL:ssä – Växjö-pakki huitoi itsensä suihkuun kriittisellä hetkellä