Tribuuttivideo: Bruins ja Canadiens lähtivät yhteistuumin tukemaan loukkaantunutta naiskiekkoilijaa

Naisjääkiekkoilija Denna Laing loukkaantui - tribuuttivideo boston bruins montreal canadiens Pallomeri.net

Vuoden 2015 viimeinen päivä oli kohtalokas naisjääkiekkoilija Denna Laingille. 24-vuotias Laing pelasi ennen Montreal Canadiensin ja Boston Bruinsin  välistä Winter Classic -ottelua nähdyssä naisten ottelussa, jossa kohtasivat Boston Pride ja Les Canadiennes.

Laing liukui pää edelle laitaan ja vietiin paareilla kentältä. Hän on yhä sairaalahoidossa saatuaan lukuisia selkärangan vammoja. Laingin vanhemmat kertoivat kanadalaismedialle, että käsien tunto on tällä hetkellä heikko eikä hän tunne lainkaan jalkojaan.

Boston Bruins ja Montreal Canadiens kohtasivat uudestaan tiistaina – eivätkä unohtaneet loukkaantunutta Laingia. Joukkueet pelasivat Winter Classic -henkisissä paidoissa, jotka huutokaupataan ja tuotto ohjataan Laingin kuntoutumiseen. Lisäksi Bruinsin omistaja Jeremy Jacobs ilmoitti lahjoittavansa vähintään 200 000 dollaria oman perheensä, Bruinsin, Bruinsin säätiön sekä Bruinsin kotihalli TD Gardenin puolesta.

Nainen on itse pysynyt positiivisena ja sanonut, että päivä oli kaikesta huolimatta hänen elämänsä paras.

Ennen tiistain ottelua areenan mediakuutiolla nähtiin myös koskettava video Laingin kunniaksi. Videon pitäisi automaattisesti alkaa kohdasta 1:27, josta itse tribuutti käynnistyy: