Video: “Koko Tanska on kanssasi” – yleisö ja pelaajat tekivät upeasti kunniaa Christian Eriksenille

Tribuutti Christian Eriksenille / Pallomeri.net

Tanskan ja Belgian välisessä ottelussa nähtiin minuutin tauko, kun yleisö ja molemmat joukkueet tekivät kunniaa Christian Eriksenille.

Tanskan ja Belgian välisestä EM-kisojen ottelusta oli lupa odottaa tunteikasta tapahtumaa, sillä Tanskan joukkue palasi ensimmäistä kertaa pelikentälle sitten kisojen avausottelunsa, jossa Christian Eriksenille sattui pelottava sydmämenpysähdys.

Jo etukäteen tihkui tietoa, että joukkueiden kesken oli sovittu yhteisestä kunnianosoituksesta. Tämän oli tarkoitus tapahtua ottelun 10. minuutilla, mutta ilmeisesti peli ehti viedä Belgian pelaajia sen verran, että tämä meinasi hieman unohtua. Kun pelikellossa oli 10:15, peli pysähtyi, kuten oli määrä.

Parkenin yleisö antoi Eriksenille raivokkaat suosionosoitukset seisaaltaan ja molempien joukkueiden pelaajat sekä ottelun tuomaristo taputtivat mukana. Koskettava kunnianosoitus kesti noin minuutin verran.

Tanskalaisyleisö myös ilmaisi tukensa Eriksenille kauniin viestin sisältäneellä banderollilla, jossa luki “Koko Tanska on kanssasi, Christian”.

Tanska siirtyi itse ottelussa nopeasti johtoon, kun Yussuf Poulsen teki avausmaalin jo 2. minuutilla. Tanska johti ottelua ensimmäisen jakson puolivälissä lukemin 1-0.

Kaikki Parken-stadionilla osoittivat suosiotaan Christian Eriksenille:

Katso myös: Video: Pohjois-Makedonia valmistautui peliin koomisella harjoitteella – pelaajat kisasivat tötsäviestissä


Pelaajat:
Joukkueet: ,