Anaheim-tähti Trevor Zegras kiskaisi jälleen huikaisevan ilmaveivin – tielle jäänyt ketjukaveri korotti vaikeusastetta

Trevor Zegras Anaheim Ducks / Pallomeri.net

Anaheimin Trevor Zegras näytti huikeaa mailataituruuttaan, kun hän upotti ilmaveivin, vaikka ketjukaveri jäi vahingossa suorituksen tielle.

Anaheim Ducks oli tyly vieras käydessään Arizona Coyotesin kotiluolassa mätkimässä taululle selvät 5-0-lukemat. Ottelu ratkesi käytännössä jo avauserässä ja korsi, joka kamelin selän katkaisi, oli Trevor Zegrasin käsialaa.

Näyttävistä tempuistaan tutuksi tullut Ducksin nuori tähtihyökkääjä viimeisteli siis Ducksin kolmannen häkin, kun peliä oli pelattu karvan alle kymmenen minuuttia.

Zegras sai kiekon maalin takana ja päätti pistää ilmaveiviksi. Tietysti jokainen ilmaveivi on aina komea suoritus, mutta tällä kertaa Zegrasin suorituksessa oli normaalia enemmän vaikeusastetta. Hänen ketjukaverinsa Sonny Milano oli näet menossa maalille, kun Zegras otti kiekon lavan päälle.

Milano ei ehtinyt enää alta pois, joten hän yritti tehdä itsestään mahdollisimman pientä. Silti Zegras joutui venyttämään veivinsä huipennuksen paljon normaalia kauempaa, mutta hänen kätensä olivat tarpeeksi pehmeät taipuakseen tähänkin. Zegras uitti kiekon yläpeltiin Milanon ympäri ja jätti Coyotes-veskari Karel Vejmelkan haromaan tyhjää. Vejmelka otettiin myös vaihtoon Zegrasin nöyryyttävän maalin jälkeen.

Anaheim Ducksin Trevor Zegras upottaa ilmaveivin ylimääräisestä esteestä huolimatta:

Katso myös: Tampa Bayn Nick Paulilta maaginen esityö – jakeli maalisyötön jalkojensa välistä


Pelaajat:
Joukkueet: