Bostonin Trent Frederic oli kaukalon kauhukakara – rumaa rottailua ja kaksi tappelua

Trent Frederic Boston Bruins / Pallomeri.net

Boston Bruinsin Trent Frederic aiheutti kosolti kuumia tunteita Minnesota Wildia vastaan tekemällä typeriä temppuja ja tappelemalla.

Boston Bruins hävisi kotonaan Minnesota Wildille maalein 3-2, mutta show’n varasti Bruinsin Trent Frederic, joka oli monessa mukana, mutta ei välttämättä erityisen positiivisella tavalla.

Ensimmäisessä erässä syntyneessä hässäkässä Frederic otti kohteekseen Wildin Mats Zuccarellon ja yritti päästä ihon alle repimällä tältä väkisin kypärän päästä. Frederic joutui jäähylle väkivaltaisuudesta, eikä Zuccarello menettänyt malttiaan alkuunkaan.

Toisessa erässä nähtiin kohahduttavampi temppu, kun Frederic taklasi selästä jo kaatumassa ollutta Wildin Kirill Kaprizovia ja aiheutti tämän loukkaantumisen. Heti perään Wildin Dimitri Kulikov tuli kuittaamaan tilannetta nyrkein, mutta Frederic piti pintansa ja onnistui viemään tappelun nimiinsä.

Kolmannessa erässä hän sai vastata aiemmista teoistaan Wildin Marcus Folignolle. Hanskat putosivat ja Foligno kyykytti Fredericiä lyhyessä tappelunujakassa.

Trent Frederic repii Mats Zuccarellolta kypärän päästä ja ottaa tyhmän jäähyn:

Frederic kolaa Wildin Kirilli Kaprizovin ulos pelistä ja tappelee Dimitri Kulikovin kanssa:

Wildin Marcus Foligno puolestaan haastoi Fredericin tappeluun kolmannessa erässä:

Katso myös: Devilsin Janne Kuokkanen loukkaantui karusti – oman pakin purkukiekko lävähti voimalla naamaan


Joukkueet: