Video: Philadelphian Travis Konecny sai erikoisen jäähyn – maalivahdin estäminen estämättä maalivahtia

Travis Konecny Philadelphia Flyers / Pallomeri.net

Philadelphia Flyersin Travis Konecny koki melkoista vääryyttä, kun tuomari repäisi jäähyn täysin hatustaan.

Philadelphia Flyers hävisi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatulla NHL-kierroksella Washington Capitalsille kotonaan maalein 1-3, eikä pelissä muutenkaan asiat menneet aivan Flyersin suuntaisesti.

Tästä mainiona esimerkkinä nähtiin mojova tuomarivirhe, jonka ansiosta Travis Konecny joutui jäähylle avauserän loppupuolella.

Mainos alkaa

Konecny pelasi tilannetta loppuun asti ja meni maalille kyttäämään irtokiekkoa. Capitals-pelaajat eivät varsinaisesti arvostaneet tätä ja tulivat tuuppimaan Konecnya, kun peli oli puhallettu poikki.

Konecnyn suureksi hämmennykseksi hän joutui jäähylle tilanteesta, vaikka kolme miestä kävi hänen päälleen. Vielä suurempi hämmennys oli jäähyn syy, sillä tuomari passitti hänet istumaan maalivahdin estämisestä.

Videot kertovat yksiselitteisesti, että Konecny hädin tuskin koski Capitals-veskari Ilya Samsonoviin ja tilanteessa tulleen pienen kontaktin aiheutti se, että Konecny horjahti Capitals-pakin iskusta.

Hullummaksi tuomarin räikeän virhetuomion tekee se, että hän oli videoiden perusteella erinomaisesti sijoittunut ja näki tilanteen aivan puhtaasti.

Philadelphian Travis Konecny saa jäähyn asiasta mitä hän ei ainakaan tee:

Katso myös: Video: 10-vuotiaiden kiekkojunnujen peli lähti täysin käsistä – hurja joukkotappelu


Pelaajat:
Joukkueet: