Tranmere Roversin pallopoika otti yhteen Exeterin pelaajan kanssa ja lensi stadionilta pihalle

Tranmere Roversin pallopoika / Pallomeri.net

League Twossa nähtiin erikoinen yhteenotto, kun Tranmere Roversin pallopoika suututti Exeterin pelaajan rajaheittotilanteessa.

Tranmere Rovers kaatoi Exeter Cityn League Twon maanantain kierroksella maalein 2-0, mutta huomion varasti episodi, jossa esiin nousi Tranemeren pallopoika.

Kyseessä oli tilanne, jossa pallo tuli sivurajan yli ja Exeterin Cheick Diabate oli tulossa antamaan heittoa. Pallopoika otti pallon haltuunsa, mutta kun Diabate tuli kohdalle, niin pallopoika heittikin pallon käsistään sivurajan suuntaisesti kauemmas.

Tästä Diabate suivaantui ja tönäisi pallopojan aitaa päin. Diabate lähti muina miehinä rajaheittoa heittämään, mutta pallopoika ei arvostanut Diabaten tönäisyä, vaan lähti haastamaan tätä. Avustava erotuomari seisoi pallopojan ja Diabaten välissä, joten tilanne ei päässyt eskaloitumaan pahemmin.

Diabate sai kostostaan varoituksen, mutta pallopojalle kävi huonommin. Hänen pelinsä päättyi nolosti saman tien, sillä stadionin turvallisuushenkilöstö tuli paikalle ja heitti pallopojan stadionilta pihalle.

Tranmere Roversin pallopoika ottaa yhteen Exeterin Cheick Diabaten kanssa ja pallopoika lentää pelistä pihalle:

Katso myös: Klassikkovideo: Serbialaispeluri suoritti huonoimman rankkarin ikinä