Video: Traktor-peluri iski aivan järjettömän maalin – kiskoi kiekon miinuskulmasta kierteellä kattoon

Nikita Tertyshny Traktor Tsheljabinsk / Pallomeri.net

Traktor Tsheljabinskin Nikita Tertyshny ampui mielettömän häkin harjoituspelissä, kun hän veti kiekon kierteellä kattoon maaliviivan takaa.

KHL-seura Traktor Tsheljabinsk valmistautui alkavaan KHL-kauteen kohtaamalla Venäjän B-maajoukkueen tittelillä kulkeneen ryhmän torstaina kotikaukalossaan ja vei ottelun selvästi maalein 4-0.

Ottelun viimeinen maali syntyi hieman kolmannen erän puolivälin jälkeen ja oli todellinen taideteos. Traktor pelasi ylivoimaa ja syötteli Venäjän B-maajoukkueen nelikon sopivasti kahville, että kiekko saatiin pelattua maalin läheisyyteen Nikita Tertyshnylle.

Mainos alkaa:

Tertyshny ei päässyt suoraan ampumaan, mutta käytti vapaata tilaa ja ajoi maalin kulmalle. Hän ajautui maaliviivan taakse ja maalivahti Dmitrij Nikolaev luuli pitävänsä etukulmaa asiallisesti kiinni. Luulo oli tälläkin kertaa kaikkea muuta kuin tiedon väärti.

Tertyshny näet otti kiekon ja kiskaisi sen hämmentävällä kierrelaukauksella Nikolaevin räpylän alta maalin kattoon takakulman puolelle. Hän ilmeisesti onnistui tässä kiepauttamalla kiekkoa lapansa kärjellä. Niin Nikolaev kuin Venäjän pakitkin olivat yhtä kysymysmerkkiä kiekon mentyä maaliin, eikä syyttä, sillä laukaus oli aivan mieletön.

Traktor Tsheljabinskin Nikita Tertyshny ampuu täysin älyttömän maalin harjoitusottelussa:

https://twitter.com/TheReplayGuy/status/1423282992349392896

Tsekkaa myös: IS: Jukka Jalonen otti kantaa puhuttaneeseen Rasmus Ristolaisen tilanteeseen – ”Häntä on monta kertaa pyydetty mukaan”


Joukkueet: