TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen jättää tehtävänsä

TPS toimitusjohtaja Santtu Jokinen - pallomeri.net

Santtu Jokinen jättää tehtävänsä Turun Palloseuran jääkiekkopuolen toimitusjohtajana. Jokinen ehti hoitaa pestiä vuodesta 2018 saakka.

Lähtö tuli Jokisen omasta aloitteesta.

– Sain aloittaessani tehtäväksi laittaa seuran perusta ja prosessit kuntoon, ja tämä työ on nyt saatu päätökseen. Uusi visio ja strategia käynnistävät uuden, pidemmän aikavälin kehitysohjelman, joten nyt on luonteva hetki astua sivuun, avaa Jokinen kertoo TPS:n tiedotteessa.

Jokinen jättää tehtävänsä jo 30. syyskuuta. Miehen seuraajan haku on käynnissä ja väliaikaisesti virkaa tulee hoitamaan HHC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen.

Koskinen suitsuttaa Jokisen panosta menneinä vuosina.

– Santtu on johtanut toimintaa kokeneen ammattijohtajan otteella. Pandemia-aika on ollut organisaatiolle raskasta, mutta toiminta on pidetty käynnissä ja kehitystyötä tehty suunnitelmallisesti. Santtu ja hänen johtama organisaatio ansaitsevat työstään isot kiitokset, Koskinen kiittelee.

Koskinen sanoo, että TPS kertoo strategiastaan ja suunnitelmistaan tarkemmin syksyn aikana. Miehen mukaan luvassa on ”laajempi kokonaisuus ja isompi rooli kuin mitä urheiluseuralta on perinteisesti nähty tai odotettu”.