TPS töhöili jälleen – Lauri Tukosen sopimuksen julkistaminen meni vihkoon

TPS töhöili jälleen – Lauri Tukosen sopimuksen julkistaminen meni vihkoon

TPS on tällä kaudella joutunut jos jonkinmoiseen mediamyllerrykseen. Viimeisin näistä saatiin sunnuntaina Lauri Tukosen sopimukseen liittyen.

Lue myös: TPS joutui maksumieheksi – Jonne Virtanen saa jättikorvaukset

Turkulaisseura tiedotti sunnuntaina, että on se on tehnyt viiden ottelun mittaisen try out -sopimuksen Tukosen kanssa.

Ainoa pieni ”mutta” tässä asiassa kuitenkin on, että try out -sopimuksia ei saa Liigassa tehdä niin, että ne ovat voimasa 31.12. jälkeen.

– Olen ollut tänään yhteydessä Tukoseen, ja hän kertoi, että kyse on viiden ottelun mittaisesta määräaikaisesta sopimuksesta. Sellaisen saa tehdä tähänkin aikaan vuodesta. Ja totta kai luotan pelaajaan tässä, Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela kertoi Jatkoajalle.

Pian selvisikin, että erhe oli käynyt ainastaan tiedottamisessa, eli kyseessä ei todellisuudessa ollut try out -sopimus vaan määräaikainen, viisi ottelua kattava sopimus. Tämän erheen TPS myös korjasi lyhyellä tiedotteella.

Mikäli alla oleva tweetti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen TPS:n Twitter-tilillä.

Tukonen liittyy TPS:n vahvuuteen maanantaina

Lauri Tukonen on mukana TPS:n harjoitusvahvuudessa välittömästi. Hän edusti seuraa myös kausilla 2014-2016. Palloseuran nousujohteinen tekeminen (kaukalon puolella) ei ole jäänyt Tukoselta huomaamatta.

– On sanomattakin selvää, että tuntuu hienolta palata TPS-paitaan. Vallitseva tilanne on pelaajan näkökulmasta katsottuna herkullinen, sillä joukkueen tekeminen on ollut nousujohteista ja taistelu pudotuspeleihin pääsystä tiivistyy.

Tukonen ei tällä kaudella ole pelannut ennen TPS-sopimusta missään seurassa. Viime kaudella hän pelasi Porin Ässissä, ruotsalaisessa Växjö Lakersissa sekä sveitsiläisessä Klotenissa, joissa otteluita kertyi yhteensä 24.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut