TPS teki jälleen järkyttävät miljoonatappiot – ”Viime kausi oli iso pettymys”

hifk-tps 2019-2020 Liiga / Pallomeri.net

Turun Palloseuran liigajoukkueen taustayhtiö HC TPS Turku Oy on vahvistanut yhtiökokouksessaan tilikautensa tappioiksi hurjat 1,9 miljoonaa euroa.

Turun Palloseura tiedottaa tehneensä jälleen valtavat taloudelliset tappiot, jotka tällä kertaa ovat suuruudeltaan peräti 1,9 miljoonaa euroa. TPS on tehnyt viime vuosina rajusti tappiota, mutta vuosi sitten signaalit olivat jo positiivisemmat, kun yhtiö päätti tilikautensa huomattavasti pienempiin lukuihin, eli ”vain” 760 000 euroa miinukselle.

HC TPS Turku Oy kertoo tiedotteessaan käynnistäneensä 1,1 miljoonan euron maksullisen osakeannin yhtiön osakkeenomistajille toimintansa jatkuvuuden turvaamiseksi.

Mainos alkaa

– Seuran taloustilanne näytti jo paremmalta, ja tappiota oli saatu kutistettua suunnitelmien mukaisesti. Viime kausi oli kuitenkin iso pettymys. Olemme reagoineet tähän, ja erityisesti urheilupuoli on vahvistunut merkittävästi, kertoo Ilkka Paananen, joka on toinen TPS:n pääomistajista

TPS julkistanut kevään mittaan kovia lisäyksiä urheilujohtoonsa, jonka johtoryhmässä työskentelevät nyt Erkka Westerlund, Saku Koivu ja Rauli Urama. Pelaajakoordinaattori Tomi Kallio sai rinnalleen Mika Suoraniemen rakentamaan joukkuetta.

– Olemme myös investoineet uuteen harjoittelukeskukseen. Urheilu on kaiken perusta, jonka päälle identiteettimme rakentuu. Uskon, että nämä muutokset auttavat meitä takaisin oikealle kurssille, Paananen sanoo.

Samalla TPS tiedotti, että sen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Helsingin Jalkapalloklubin taustalta tuttu Kai Koskinen. Aiempi puheenjohtaja Veli-Pekka Marin jatkaa varapuheenjohtajan tehtävissä. Uusina hallitukseen tulevat mukaan viihdekeskus Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä ja Saku Koivu.

Tsekkaa myös: Video: TPS-veskari tunaroi pahasti – KuPS:n Lavidje Begolli nöyryytti jäätävän ylimielisellä viimeistelyllä


Joukkueet: