TPS – Sparta Praha 29.8.2021 – tässä live stream otteluun!

TPS Växjö live stream chl

TPS:n kotipelit CHL:ssä jatkuvat sunnuntaina, kun vierailemaan saapuu tshekkijoukkue Sparta Praha. Tässä maksuton live stream matsiin!

TPS – Sparta Praha: Live stream CHL

Turun Palloseuran pelit Champions Hockey Leaguessa saavat jatkoa sunnuntaina, kun se saa vastaansa Tshekin Extraligan Sparta Prahan. Koko otteluohjelman ja matsien tulokset löydät CHL:n sivuilta.

Vaikka turkulaisjoukkue menettikin Josh Kestnerin tapaisia huippunimiä, on tilalle hankittu tukku ulkomaalaisosaamista, sekä myös viimeisimpänä NHL:ssä erikoisen siirtosaagan keskiöön joutunut Mikael Hakkarainen. Laatua joukkueesta löytyy varmasti tälläkin kaudella.

Mainos alkaa

Prahalaisvieraiden viime kausi toi runkosarjan voiton, mutta pudotuspeleissä lento ei enää riittänytkään, sillä finaalipaikka jäi haaveeksi Liberecin kaadettua joukkueen välieräsarjassa voitoin 4-3. Mestaruuden itselleen nappasi lopulta Trinec.

Syksyn harjoitusottelut ovat sujuneet alakanttiin, mutta joukkue on onnistunut haalimaan useita kovia vahvistuksia, joten eiköhän peli uomansa löydä – ainakin jossain kohtaa.

TPS ja Sparta Praha ovat kohdanneet viimeksi lähes 20 vuotta sitten, joten noista otteluista ei paljoa johtopäätöksiä voi tulevaan vetää.

Ottelu on ohjelmassa sunnuntaina 29. elokuuta kello 19:00 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!